Çevre Duyarlılığı

Pisa Tekstil, başta üretim olmak üzere tüm süreçlerini, çevresel, sosyal ve finansal sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda yönetmeyi temel almıştır.

Pisa Tekstil olarak, ufkumuzu genişletmeye ve büyütmeye devam ederken, sosyal ve çevresel sorumluluğumuzun bilinciyle, yaşadığımız ve çalıştığımız topluma iyi niyet inşa etmeyi taahhüt ediyoruz.

İleriki nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için, etik seçimlerde bulunmak, akıllı iklim çözümleri geliştirmek, doğal kaynakları korumak vb çevresel faaliyetler yürütüyoruz.

Sınırsız Gelişim

Pisa Tekstil, sadece kumaş kalitesi, yaratıcılığı ve doğaya olan duyarlılığı ile değil, ticari ve endüstriyel ilişkilerindeki prensipleri ile de adından söz ettirmektedir.

Yeni materyaller, yeni tasarımlar ve koleksiyonlar hazırlarken, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın fikirlerine önem veriyoruz.

Pisa Tekstil olarak, bünyemizde yer alan çalışanların cinsiyet dağılımıyla da gurur duyuyor; kadınların sorumlu ve liderlik pozisyonlarında yer almasına her zaman önem veriyoruz. Üst ve orta düzey yöneticilerin %60′ ı kadın çalışanlarımız oluşturmaktadır.

Tekstil endüstrisindeki kimyasal madde kullanımı, su ve enerji tüketimi, üretim sonrası oluşan atıklar çevre için her zaman endişe kaynağı olmuştur. Buna karşın Pisa Tekstil olarak, üretimin her aşamasında iyileştirmeler yaparak bu olumsuz etkileri en aza indirmek için yoğun çaba harcıyoruz.

Şirketimiz, sahip olduğu insan kaynağını en büyük sermayesi, varlığını ve rekabet üstünlüğünü sağlayan en önemli gücü olarak görmektedir. Çalışanlarımızın bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi için öğrenme olanakları yaratarak, birey ve ekip düzeyinde performansı artıracak eğitimler gerçekleştiriyoruz.

2025 yılı için hedeflerimiz içinde  yağmur suyu toplama kanalları ile topladığımız suyun  fabrikada geri kullanılması, 2026 yılı için de ise arazimizde kullanım dışında olan 1000 m2 alana güneş panelleri yatırımı ile ofislerde kullanılan enerjinin buradan sağlanması yeralmaktadır.

Renklerin, desenlerin ve dokuların buluştuğu yerde kumaş, bir sanat eserine dönüşür.